Amnesty International är en global rörelse där mer än 7 miljoner människor i världen agerar för att mänskliga rättigheter ska gälla alla, alltid.

Årsmötet 2018

Årsmötet är årets Amnestyhöjdpunkt! Alla medlemmar i Amnesty har möjlighet att komma till årsmötet och vara med och diskutera, besluta och välja. Läs mer »

Amnesty Sverige

Den svenska sektionen av Amnesty International bildades 1964 av bland andra advokaten Hans Göran Franck och författaren Per Wästberg och har idag drygt 100 000 medlemmar och givare. Läs mer »

Kalendarium

Här kan du hitta vad som är på gång. Du hittar allt från kurstillfällen och bokloppisar till aktionsdagar och seminarier. Läs mer »

Kontakta oss

Eftersom du är här är du ju redan i kontakt med oss, men du kanske behöver besöka kontoren eller ringa in. Här kan du också lämna ett meddelande och göra adressändring. Läs mer »

Amnestyfonden

Sedan 1966 har Svenska Amnestyfonden gjort skillnad för utsatta MR-försvarare i hela världen, genomsitt konkreta direktstöd. Sverige är den viktigaste aktören inom den internationella Amnestyrörelsens bistånd. Läs mer »

Frågor och svar

Här har vi samlat de vanligaste frågor vi brukar få. Kanske kan du hitta ditt svar här?Läs mer »

Vad är Amnesty?

Mänskliga rättigheter ska gälla alla, alltid. Sedan starten 1961 har FN:s allmänna förklaring om de mänskliga rättigheterna varit en självklar utgångspunkt för arbetet. Visionen är en värld där varje människa åtnjuter dessa rättigheter.Läs mer »

Amnesty Press

Amnesty Press är svenska Amnestys tidning om mänskliga rättigheter i världen som utkommer med 4-6 nummer per år. Läs mer »

Amnesty på din ort

Amnesty finns representerade över stora delar av landet, men i Göteborg, Malmö och Stockholm har vi heltidsanställd personal som ger dig lokal information. Här hittar du hemsidor till en del av våra grupper och distrikt.Läs mer »

Årsmötet 2017

Årsmötet är årets Amnestyhöjdpunkt! Alla medlemmar i Amnesty har möjlighet att komma till årsmötet och vara med och diskutera, besluta och välja. Läs mer »