Amnesty International är en global rörelse där mer än 7 miljoner människor i världen agerar för att mänskliga rättigheter ska gälla alla, alltid.

Agera

Amnesty är en frivilligorganisation till försvar för grundläggande mänskliga rättigheter. För att arbetet ska ge resultat behöver vi vara många som protesterar mot övergreppen. Ett effektivt sätt är att skriva brev. Läs mer »

Ge en gåva

Ge en gåva med ditt kontokort, internetbank eller via giro. Du kan också ge bort minnesgåva, köpa ett gratualationskort eller SMS:a. Läs mer »

Ung i Amnesty

Vi har cirka 40 ungdomsgrupper runt om i landet, de flesta verksamma på gymnasie- eller högstadieskolor. Därtill spelar ungdomar en viktig roll i många andra av våra andra grupper och distrikt. Läs mer »

Bli medlem

Amnesty måste vara helt oberoende av stater för att kunna agera trovärdigt. Därför tar vi inte emot statligt stöd till vårt utrednings- och kampanjarbete. Vi är därför beroende av stödet från medlemmar och bidragsgivare.Läs mer »

Bli aktivist

Vi är över 2 500 människor över hela Sverige som frivilligt arbetar för att stärka de mänskliga rättigheterna, men vi behöver bli fler. Vi behöver dig! Läs mer »

Jobba hos oss

Här hittar du våra lediga tjänster och praktikplatser. Läs mer »